ASPEED AST2400 DRIVER DOWNLOAD

But they have no idea for this segmentation fault. If so, I wouldn’t worry about it running in low graphics mode. Also still see ‘Failed to load module “ast” module does not exist, 0 ‘ in Xorg. There are two possible fixes we found, but they may just be covering up the issue rather than fixing it:. OK, this is not good: We have tried several “desktop” distributions: The system is running in low-graphics mode Ubuntu

Uploader: Brataur
Date Added: 11 April 2016
File Size: 17.21 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 91582
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Email me about changes to this bug report. We have narrowed the issue down to specifically to Linux Kernel version 4. To be filled by O. The system is running in low-graphics mode Ubuntu Debian is also using a newer kernel which has problems with this aspeed chip.

If so, I wouldn’t worry about it running in low graphics mode. From what we can tell, the “ast” video driver is being used. This helps, but doesn’t completely solve the slow video rendering and tearing.

  ENF656 MODEM DRIVER

You are not directly subscribed to this bug’s notifications. They provide me a xorg.

Aspeed AST2400 with 16MB VRAM

Launchpad Janitor janitor wrote on OK, this is not good: See full activity log. Other bug subscribers Subscribe someone else. Thank you very much for your reply.

This seems to fix the slow graphics issue on the desktop, but does not help with the slow rendering on the login screen. Also, it is not permanent.

Bug # “The system is running in low-graphics mode (Ubunt” : Bugs : xorg package : Ubuntu

Hi madbiologist, Thank you very much for your reply. Changed in xorg Ubuntu: Moving the ast kernel module from one system do another doesn’t do anything, but switching between 4. You need to log in to change this bug’s status.

Comment on this change optional. I use netboot to install Ubuntu They found the “modesetting” drm driver loaded and the at2400 running will cause segmentation fault which is logged in Xorg.

  ATI RADEON 9600 RV350 DRIVER DOWNLOAD

But they have no idea for this segmentation fault. There are two possible fixes we found, but they may just be covering up the issue rather than fixing it:.

No upgrade log present probably fresh install dmi. Running Kernel version 4.

Also still see ‘Failed to load module “ast” module does not exist, 0 ‘ in Xorg. Even the TTY framebuffer console can be slow at rendering. Thu Sep 8 ast2040 We noticed the issue first starts with Ubuntu We open a window or click a menu and we can see each line of the display being drawn very slowly.

Failed to load module “ast” module does not exist, 0 Failed to load module “ast” module does not exist, 0. Our issue is that the video output is very very slow at updating.